發新話題

[Olympus] 有邊個豪得起?

有邊個豪得起?

嘩,鑲水晶的EP-1!會唔會好鎅手呢?
http://www.pocket-lint.com/news/ ... crystal-crystal-roc
Canon user,Hi-Fi,攝影,旅遊發燒友

我要回覆1# 米曹 的帖子

Oo.............................................
別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿。不見五陵豪傑墓,無花無酒鋤作田 !

引用:
原帖由 米曹 於 2009-11-25 Wed 14:41 發表
嘩,鑲水晶的EP-1!會唔會好鎅手呢?
http://www.pocket-lint.com/news/ ... crystal-crystal-roc
有幾鎅手就未知,好"搶手"就一定啦,試下係廣州市十字路口拎出黎揚兩野就會應驗 ....

引用:
原帖由 sam 於 25-11-2009 15:37 發表

有幾鎅手就未知,好"搶手"就一定啦,試下係廣州市十字路口拎出黎揚兩野就會應驗 ....
我恁唔止咁,剥光豬都有可能----(洗劫一空也!) ha ha!

部機睇落唔多靚仔。

我要回覆5# 放假一條龍 的帖子

的老外硬係鍾意搞的咁嘅野,冇計!

引用:
原帖由 米曹 於 2009-11-26 Thu 00:14 發表
的老外硬係鍾意搞的咁嘅野,冇計!
都係針對大陸市場,係佢地先豪得起,過萬一部手機人民幣買得最多 ...  事關要送禮嘛 ...

有冇人豪得起?.......

咁搞法,手感就絕對九流,
水晶在一段時間就要落水清潔下,
連部機一齊可以嗎?
留起我的長髮,讓風的蒼勁能夠駐留;
蓄起我的鬍鬚,讓酒的濃烈可以流淌;

奧地利水晶, 有限錢啫........
Nikon - I'm Lovin' it
D5 / D3s / D-200 / F80 / F2 - Photomic

引用:
原帖由 jackson 於 2009-11-26 Thu 08:41 發表
有冇人豪得起?.......
師兄好像說:除了我.....
別人笑我太瘋癲,我笑他人看不穿。不見五陵豪傑墓,無花無酒鋤作田 !

我要回覆11# stephen 的帖子

stephen師傅,
      你誤解我了!我的意思係相機就係相機.....加埋的咁既野.....簡直就係「劃蛇添足」!我相信真正用相機既朋友一定唔喜歡它(個人見解)。

引用:
原帖由 jackson 於 2009-11-26 Thu 14:32 發表
stephen師傅,
      你誤解我了!我的意思係相機就係相機.....加埋的咁既野.....簡直就係「劃蛇添足」!我相信真正用相機既朋友一定唔喜歡它(個人見解)。
師尊:說說笑暏
這相機擺明收藏多過使用啦

我要回覆13# stephen 的帖子

stephen師傅,
    我梗係知道你講笑啦!平時睇你既帖和回帖.....睇得都唔知幾開心過癮!

我無要 女友1號, 之後揀左 E-P1 就係比佢既 不袗既金屬機身深深吸引著...
好有 CLASSIC FEEL..
就算免費話幫我貼滿上水晶機身, 我都唔要呀........

引用:
原帖由 jackson 於 2009-11-26 Thu 16:37 發表
stephen師傅,
    我梗係知道你講笑啦!平時睇你既帖和回帖.....睇得都唔知幾開心過癮!
多謝師尊  多多指教呀 (小心棚 牙和口水 )

引用:
原帖由 mon_cha_cha 於 2009-11-26 Thu 16:47 發表
我無要 女友1號, 之後揀左 E-P1 就係比佢既 不袗既金屬機身深深吸引著...
好有 CLASSIC FEEL..
就算免費話幫我貼滿上水晶機身, 我都唔要呀........
我都係咁話,可惜我未有 E-P1

Swarovski treatment

我第一個反應就是咁多水晶, 會唔會反光影響測光架.... 尤其是影人像時, 咁"璨眼" 一係就另到對方睜唔大對眼, 一係就靚女見到睜大對眼啤到實部咁富貴的相機持有人, 肯定是個金礦, 嫁得過......

引用:
原帖由 Mobilio_2004 於 2009-11-28 Sat 12:56 發表
我第一個反應就是咁多水晶, 會唔會反光影響測光架.... 尤其是影人像時, 咁"璨眼" 一係就另到對方睜唔大對眼, 一係就靚女見到睜大對眼啤到實部咁富貴的相機持有人, 肯定是個金礦, 嫁得過......
可以拎少塊反光板 ∼∼

我反覺貼水晶呢個慨念有女性市場呢,
看那些不甚出名但貼滿水晶的手表, 手電, 機套, 噤受歡迎就知啦

發新話題